Om Privat browsing

Mens du søger på internettet, bruger websteder sporingsservices til at indsamle oplysninger om din online aktivitet. Sporingsservices bruger de modtagne oplysninger til at analysere din aktivitet og kan bruge analyseresultaterne til at vise dig relevante reklamer.

Komponenten Privat browsing er udviklet til at forhindre indsamlingen af oplysninger om din online aktivitet.

I registreringstilstand registrerer og optæller komponenten Privat browsing forsøg på at indsamle data og nedskriver disse oplysninger i en rapport. Registreringstilstand er aktiveret som standard, og dataindsamling er tilladt på alle websteder.

I blokeringstilstand registrerer og blokerer komponenten Privat browsing forsøg på at indsamle data og nedskriver disse oplysninger i en rapport. I denne tilstand blokeres dataindsamling på alle websteder bortset fra:

Tælleren af blokerede forsøg på at indsamle data viser det samlede antal blokeringer på tværs af hele webstedet, afhængigt af hvor mange webstedssider der er åbne i browseren. Hvis en side er åben i browseren, tælles kun blokerede forsøg på at indsamle data på denne side af webstedet. Hvis flere sider fra det samme websted er åbne i browseren, tælles de blokerede forsøg på at indsamle data på alle de sider, der er åbne i browseren.

Du kan administrere komponenten Privat browsing via Kaspersky Small Office Securitys brugerflade eller via Kaspersky Protection-udvidelsen i din browser.

Privat browsing har følgende begrænsninger:

Denne funktionalitet er ikke tilgængelig, hvis Kaspersky Small Office Security er installeret på en file server.